Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

203 woningen naar nul-op-de-meter te Stadskanaal

Woningcorporatie Lefier en bouwbedrijf Dura Vermeer gaan 323 eengezinswoningen en appartementen in Stadskanaal en Groningen verbeteren naar nul-op-de-meterniveau.

Alle woningen krijgen een nieuw ventilatie- en verwarmingssysteem, nieuwe geïsoleerde gevels, kozijnen, ramen en een nieuw dak met zonnepanelen. In Stadkanaal gaat het om 203 eengezinswoningen in de wijk Maarswold die beschikken over de energielabels D en E, in Groningen om 120 appartementen in de wijk Paddepoel met labels die variëren van C tot F.

Met technologische oplossingen naar nul-op-de-meter

Door woningen uit de jaren 60 en 70 te renoveren naar nul-op-de-meterniveau probeert Lefier de energierekening voor huurders gelijk te houden of lager te krijgen en de bewoners meer comfort te bieden. Hiervoor worden technologische oplossingen toegepast, denk hierbij aan zonnepanelen, een warmtepomp, kant-en-klare gevels, daken en installaties.

Door ruime ervaring en voldoende meet-instumenten kan Thermodicht simultaan metingen uitvoeren voor deze woonblok van deze 4 rijwoningen. Simultaan gemeten, wil zeggen; in iedere woning wordt een BlowerDoor ingebouwd en gelijktijdig gemeten.

Project Details

DATUM

04 juli 2018

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Invent Beilen

PROJECT TYPE

Woningen

BEDRIJF

Woningcorporatie Lefier

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha