Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

23 rijwoningen versterken, verduurzamen en verbeteren

Renovatie Pilot 1A deelproject Waarman 1 – 11 Farmsum
Veiliger, comfortabel en duurzaam wonen

In opdracht van Friso Bouwgroep zijn deze 6 rijwoningen simultaan gemeten op luchtdichtheid. Ook zijn bij dit project de geluidmetingen door ons bureau verzorgd.

De werkzaamheden die aan de woningen in Farmsum zijn uitgevoerd waren ingrijpend, maar het eindresultaat mag er zijn. Alle buitengevels zijn gesloopt, de woningen zijn versterkt door het plaatsen van een stalen constructie en er zijn nieuwe goed geïsoleerde gevels en daken (met zonnepanelen) geplaatst. Ook zijn de vloeren in de woningen vervangen. Vanwege de impact van de werkzaamheden, kregen de bewoners tijdelijk onderdak aangeboden in een wisselwoning.

Het versterken van de huurwoningen heeft een tweeledig doel. Zo moeten Groningers niet alleen veilig kunnen wonen, maar zich ook weer veilig voelen in hun woning. Daarnaast willen de woningcorporaties een stap vooruit maken in de kwaliteit van wonen door te zorgen voor verbeterde, comfortabele en duurzame woningen voor hun huurders. Belangrijk extra element van de versterkingsoperatie is dan ook het verduurzamen van de woningen tot Nul op de Meter, wat inhoudt dat ze bij gemiddeld verbruik evenveel energie opwekken als verbruiken.
Gemeten: De rijwoningen zijn simultaan gemeten. Een mooi resultaat is behaald!

Project Details

DATUM

3 maart 2016

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Aannemingsmaatschappij Friso Groningen

PROJECT TYPE

Woning

BEDRIJF

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha