FAQ items aan het laden...
Aardbevingsbestendige NOM-woningen te Appingedam2019-08-13T10:30:32+02:00

Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

 

Aardbevingsbestendige NOM-woningen te Appingedam

 

In verband met een regenachtige dag moesten creatief zijn om alsnog de meting te kunnen uitvoeren. Wij hebben alle datakabels uitgerold naar een tegenovergelegen schaftkeet en zo was het mogelijk op een droge plek de ventilatoren aan te sturen met de computer.

De woningen zijn eigendom van Woongroep Marenland en in opdracht van Centrum Veilig Wonen worden de woningen versterkt en ingericht volgens het Nul op de Meter concept. De woningen in Kantens, Loppersum, Farmsum, Appingedam, Middelstum, Uithuizen, Delfzijl, Spijk, Bierum, Woldendorp en Holwierde krijgen deze aanpak.

Centrum Veilig Wonen werkt bij dit project samen met de corporaties Wierden en Borgen, Acantus, Woongroep Marenland, Lefier, Woonstichting Groninger Huis, Stichting Uithuizer Woningbouw, De Delthe en Woonzorg Nederland. De zeven betrokken aannemers zijn: Geveke Bouw, Rottinghuis, BAM, Bouwborg, Bouwbedrijf Kooi, Friso Bouwgroep en Van Wijnen

Door ruime ervaring en voldoende meet-instumenten kan Thermodicht simultaan metingen uitvoeren voor deze woonblokken. Simultaan gemeten, wil zeggen; in iedere woning wordt een BlowerDoor ingebouwd en gelijktijdig gemeten.

Project Details

DATUM

15 juni 2019

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Aannemingsmaatschappij Friso B.V.

PROJECT TYPE

Woningen

BEDRIJF

Woongroep Marenland

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha