Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Detailtest voegafdichting bij De Zalmhaven te Rotterdam

Het nieuwbouwproject ‘De Zalmhaven’ is in uitvoering in het centrum van Rotterdam. Dit project is ontwikkeld door Zalmhaven CV, een samenwerkingsverband van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en (gebieds-)ontwikkelaar en investment manager Amvest.

Het project bestaat uit ongeveer 485 hoogwaardige appartementen, verdeeld over een complex met drie torens: De Zalmhaven I, ontworpen door Dam & Partners en De Zalmhaven II en III, ontworpen door KAAN architecten. De Zalmhaven I, met 256 appartementen, heeft een hoogte van 215 meter; Zalmhaven II en III bezitten beiden een hoogte van 70 meter. In deze torens worden 196 appartementen en 33 eengezinswoningen gerealiseerd, in de koop- en huursector.

Ten behoeve van de luchtdichtingen in de gebouwen, worden door Simson Applicatie BV verschillende afdichtingen aangebracht. Dit geldt ook voor de dichting aan de onderzijde van de kozijnen, aansluitend op de vloerconstructie. Hier wordt de afdichting ‘Airseal RC’ toegepast van Simson Applicatie BV.
Vanwege de grote hoogte van de gebouwen en de mogelijke windaanvallen, is door de BAM Bouw en Techniek – Grote Projecten verzocht aan Simson Applicatie BV de specifieke dichting te testen op een drukverschil van minimaal 1000 Pa, in SITU. In opdracht van Simson Applicatie BV is door Thermodicht de test uitgevoerd.

Project Details

DATUM

15 mei 2020

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Simson Applicatie BV

PROJECT TYPE

Appartementen – Woningen

BEDRIJF

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha