Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Kunstwerf ‘Het Houten Huis’ Ebbingekwartier te Groningen

In de Kunstwerf zitten een aantal dans- en theatergezelschappen: Club Guy & Roni, Het Houten Huis, De Noorderlingen en De Steeg. In de Kunstwerf hebben zij de beschikking over werkplaatsen en oefenruimtes.

Het gasloze en energieneutrale gebouw is ontworpen door Ard de Vries en Donna van Milligen Bielke. Het ontwerp werd twee jaar geleden gekozen uit 107 inzendingen. Onderdeel van de Kunstwerf is ook een publiek toegankelijke tuin, naar een ontwerp van de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf.

Het doel van het uitgevoerde onderzoek is het verkrijgen van inzicht in de kwaliteit van de thermische schil van het gebouw.

Door het in kaart brengen van constructieve/bouwfysische afwijkingen in de gebouwschil kan men verbeteringen toepassen waardoor het energieverbruik wordt verlaagd, het comfort verhoogd en bouwfysische problemen worden voorkomen.

Naar aanleiding van de resultaten kan inzichtelijk worden gemaakt of de bouwfysische onderdelen op voorgenoemde aspecten voldoen aan de waarden uit het Bouwbesluit en bijbehorende NEN normen.

Project Details

DATUM

04 november 2021

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Geveke Bouw & Ontwikkeling

PROJECT TYPE

Complex

BEDRIJF

Kunstwerf Ebbingekwartier

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha