Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw 25 appartementen Florin te Epe

Op de locatie van de voormalige Rabobank aan de Julianalaan in Epe zijn door Van Norel Bouwgroep twee luxueuze, charmante en duurzame appartementen Florin gebouwd.

De villa’s zijn gebouwd op loopafstand van het centrum van Epe en grenzen aan het Dr. Loeffpark. Het ontwerp van de villa’s sluit zeer goed op de bebouwing in de directe omgeving. Het doet oude tijden herleven maar tegelijkertijd ademt het eigentijdse luxe die is omringt door een fraaie landschapstuin.

Florin bestaat uit twee authentieke en eigentijdse villa’s: de villa gelegen aan de Hoofdstraat omvat 2 penthouses en 13 driekamerappartementen. De appartementen beschikken over een balkon en zijn verdeeld over drie verdiepingen die met behulp van een lift te bereiken zijn. In het souterrain bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen.

Project Details

DATUM

04 december 2018

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Van Norel Bouwgroep

PROJECT TYPE

Woningen

BEDRIJF

Holland Huis

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha