Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw 76 appartementen ‘Mekkelholt’ Enschede

De 76 appartementen zijn verdeeld over drie complexen. Alle appartementen hebben een woongedeelte dat bestaat uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een bergkast. Vanuit de woonkamer is de buitenruimte bereikbaar. De woningen op de begane grond liggen aan de voorzijde, waardoor bewoners wonen aan het plein. De appartementen op de verdiepingen erboven beschikken over een balkon of een dakterras, waar bewoners kunnen genieten van het mooie uitzicht. De inpandige bergingen liggen aan de achterkant. Achter het complex komt een parkeerplaats. Aan de andere kant van het plein komen twee appartementencomplexen, één met 26 en één met 27 appartementen. De complexen zijn grotendeels vergelijkbaar. De entrees van de panden liggen bij de doorgang naar de parkeerplaats en het hofje met de negen grondgebonden woningen.

De woningen en appartementen zijn duurzaam ontworpen. De woningen en appartementen zijn bijna energieneutraal. De gevels en daken zijn goed geïsoleerd en hebben triple-beglazing. De appartementen en woningen zijn gasloos en aangesloten op het net van de stadsverwarming in Enschede. Op de daken liggen voor de energieopwekking PV-panelen.

Project Details

DATUM

06 oktober 2020

SOORT METING

Luchtdichtheid – Geluid

OPDRACHTGEVER

Plegt-Vos Oost B.V.

PROJECT TYPE

Woningen

BEDRIJF

De Woonplaats

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha