Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw 8 huurwoningen Holtenweg Vries

Aan de Holtenweg te Vries is door aannemer Tadema te Groningen 8 levensloopbestendige seniorenwoningen gebouwd. Het zijn vier 2^1 kapwoningen in de sociale huursector. De woningen zijn levensloopbestendig. Dit houdt in dat alle voorzieningen – wonen, slapen, douchen en koken – op de begane grond komen.

De woningen aan de Holtenweg zijn Nul op de meter-woningen. Dat betekent dat de energiemeters bij normaal huishoudelijk verbruik, aan het einde van het jaar op 0 staat. Deze woningen zijn gebouwd met een optimale thermische en luchtdichte bouwkundige schil. Deze luchtdichting is door Thermodicht getoetst. De resultaten van alle woningen liggen lager dan 0,30 l/s/m2. De zonnepanelen op de daken leveren de nodige energie voor de woningen op. De woningen hebben geen gasaansluiting.

Project Details

DATUM

31 juli 2016

SOORT METING

Luchtdichtheid, Thermografie, Geluid en Debietmetingen

OPDRACHTGEVER

Tadema

PROJECT TYPE

Woning

BEDRIJF

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha