Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw 83 appartementen Bergen op Zoom

BAM Wonen heeft deze 83 woningen samen met Stadlander ontwikkeld, Spring architecten heeft het ontwerp gemaakt en Urban Synergy het binnenterrein ontworpen. Daarnaast biedt BAM Wonen prestatiegarantie en monitort dit interactief met bewoners en Stadlander.

De NOM-ready appartementen zijn zo ontworpen, dat ze op een later moment alsnog volledig NOM gemaakt kunnen worden. Het project krijgt geen gasaansluiting, waardoor ieder appartement voorzien is van een warmtepomp met bodemlussen die voor de verwarming en koeling van het appartement zorgen. Daarnaast wordt het project maximaal voorzien van PV-panelen. Ook is er gekozen voor duurzaam en onderhoudsarm materiaalgebruik, zoals genuanceerde bakstenen, lichtgekleurde puivullingen, kunststof buitenkozijn en halfopen drempelloze balkons.

Project Details

Soort meting

Luchtdichtheid

DATUM

28 september 2018

OPDRACHTGEVER

BAM Wonen BV

PROJECT TYPE

Appartementen gebouwen

BEDRIJF

Wooncorporatie Stadlander

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?