Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw ABN AMRO paviljoen te amsterdam

In opdracht van BAM Bouw en Techniek, Regio Noordwest heeft Thermodicht metingen luchtdichtheid en geluidmetingen uitgevoerd.

Het hoofdkantoor van ABN AMRO breidt uit met een paviljoen op de plek van de tuin, tegen het bestaande Gustav Mahlerplein aan. Met het nieuwe paviljoen, genaamd Circl, wil ABN AMRO een inspirerende ontmoetingsplaats creëren voor collega’s, klanten en bewoners van de Amsterdamse Zuidas.

De begane grond van het paviljoen wordt ingericht voor informele ontmoetingen. Op het dak van het paviljoen komt een openbaar toegankelijke daktuin met terras. In de kelder komen vergader- en conferentieruimte voor ABN AMRO.

Tussen het paviljoen en het huidige pand van ABN AMRO wordt een binnentuin gerealiseerd. Hierdoor komt er een mooie balans tussen het plein, pand en groenvoorziening.

Project Details

DATUM

15 augustus 2017

SOORT METING

Luchtdichtheid, Thermografie en Geluid

OPDRACHTGEVER

BAM Bouw en Techniek, Regio Noordwest

PROJECT TYPE

Bijeenkomstgebouw

BEDRIJF

ABN AMRO

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha