Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw appartementen en herenhuizen Over het Wad te Den Helder

De appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen: een kleinschalig appartementencomplex in het noordelijk deel van het woongebied en een daarnaast gelegen woontoren met tien woonlagen. Het kleinschalige appartementencomplex bestaat uit negen woonlagen en in totaal aangename 15 aangename drie- en vierkamer appartementen met mooie terrassen. De woontoren omvat 19 appartementen, met oppervlakten van 80 tot maar liefst 150 m2. De terrassen zijn gelegen op het zuiden of westen. Vanaf de derde verdieping biedt deze fraai vormgegeven toren eindeloze vergezichten over de zee, de stad en Texel. Op de twee bovenste verdiepingen bevinden zich twee prachtige penthouses met een riant terras.

Over het Wad biedt een gevarieerd aanbod ruime (gezins)woningen. Naast de toren bevinden zich vier grote woningen met een dakterras op het zuiden. Van de 14 herenhuizen komen er zes eengezinswoningen met een tuin op het zuiden en aan de westzijde van het plan worden nog vier twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. Ook de gezinswoningen bieden fraaie uitzichten over de zee of de nabijgelegen grachten.

Project Details

DATUM

14 januari 2020

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Helder Vastgoed BV

PROJECT TYPE

Appartementen en woningen

BEDRIJF

Helder Vastgoed BV

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha