Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw appartementengebouw ‘Wildforstlaan’ te Epe

Het centrum van Epe kent een kunstwerk met drie koninginnen en inspireerde tot de naamgeving en majestueuze vormgeving aan het Julianapark.
Materialen met een hoge duurzaamheid en lage onderhoudskosten hebben voorrang bij het detailleren van kozijnen, gevels, daken en andere bouwkundige voorzieningen. Regenwater wordt geïnfiltreerd in de bodem. Ventileren gebeurt door aanvoer van frisse buitenlucht via het ventilatiesysteem. De ventilatie-unit meet de CO2 hoeveelheid in o.a. de woonkamer van het appartement en regelt de aan en af te voeren luchthoeveelheid.
Er zijn 30 parkeerplaatsen aanwezig in de onderliggende kelder. leder appartement heeft tenminste één eigen parkeerplaats en een afgesloten berging. De parkeergelegenheid wordt afgesloten door een automatische toegangsdeur.

Bron: Van Norel Bouwgroep

Project Details

DATUM

16 maart 2023

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Van Norel Bouwgroep

PROJECT TYPE

Appartementen

BEDRIJF

OnzeBouwmeester, Twello

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha