Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw Basisschool Zuidwijk te Rotterdam

De Groot Vroomshoop gaat het bouwsysteem Modulinn, een huisvestingsconcept voor onder andere het onderwijs, dat bestaat uit geprefabriceerde houten modules, verder uitrollen.

De uitdaging van dit project is de optimalisatie van Modulinn®, zoals de integratie van luchtkanalen, verlichting en bekabeling. De gevelafwerking bevat twee kleuren Alucobond (aluminium sandwichplaat) met daar overheen verticaal aangebrachte latten. Dit ontwerp van SeARCH architecten is uniek en past goed bij de omgeving in Zuidwijk. Hoewel hetzelfde bouwsysteem wordt gebruikt als van de basisschool Klein Amsterdam, is de uitstraling van deze school geheel anders. Dit project bewijst wederom dat het bouwconcept laat zien dat duurzaam en circulair bouwen, architectuur, verplaatsbare huisvesting en permanente kwaliteit prima samengaan!

Project Details

DATUM

10 april 2020

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Aveco de Bondt

PROJECT TYPE

Onderwijsgebouw

BEDRIJF

Stichting De Verre Bergen

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha