Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw Belgisch-Nederlandse ambassade Congo

In opdracht van Willemen Groep te België heeft Thermodicht samen met zijn Belgische collega bedrijf BlowerTechnic het Belgisch-Nederlandse ambassadegebouw in Congo (Kinshasa) te Afrika gemeten op luchtdichtheid. De luchtdichtheidsmeting is simultaan uitgevoerd, omdat het gebouw uit verschillende compartimenten is opgebouwd. Wat een geweldige ervaring om dit gebouw samen met mijn Belgische collega David Taelman van BlowerTechnic te meten. Bedankt David!

Groot en passief
Het ambassadegebouw zal over ruim 5.200 vierkante meter kantoorruimte beschikken, verdeeld over meerdere verdiepingen. Daarmee is het een van de grootste diplomatieke posten voor België; Nederland gaat een (klein) deel van het gebouw gebruiken als ambassade.

Volgens het Belgische persagentschap Belga gaat het om de eerste Belgisch-Nederlandse ambassade ter wereld. Ook zal het pand het eerste passiefgebouw van Centraal-Afrika zijn; gestreefd wordt naar BREEAM excellent.

Project Details

DATUM

29 december 2016

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Willemen Groep te België

PROJECT TYPE

Ambassadegebouw

BEDRIJF

Belgisch-Nederlandse ambassadegebouw in Congo (Kinshasa), Afrika

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha