Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw Elfstedenhal Leeuwarden

Voor de Bouwcombinatie Elfstedenhal V.O.F. (Bouwbedrijf Dijkstra Draisma, Jorritsma Bouw, Pranger-Rosier, ITBB en Ekwadrant) is door ons de luchtdichtheid van de nieuwbouw Elfstedenhal te Leeuwarden getoetst aan de infiltratiewaarde uit de EPG- berekening met een gebruiksoppervlakte van ongeveer 18793.21 m2.

Het complex is in een recordtijd van zeven maanden gebouwd. De nieuwe Elfstedenhal voldoet aan de hoogste eisen van duurzaamheid, dit betreft niet alleen de realisatie maar ook 25 jaar onderhoud en energielevering, volgens het Design & Build-model. Belangrijk aandachtspunt is om efficiënt en duurzaam met energie om te gaan. Qua luchtlichtheid is dit zeker gelukt. Het resultaat is verbluffend goed!

Het sportcomplex heeft bestaat uit de voorzieningen: een 400 meter baan; een krabbelbaan op het middenterrein, een afzonderlijke ijshal (30x60m) voor onder andere ijshockey, shorttrack en kunstrijden; kleedkamers, horeca, ontvangsthal, technische ruimtes, kantoren en vergaderruimtes.

Gemeten: Het complex in zijn geheel gemeten!

Project Details

DATUM

5 april 2016

OPDRACHTGEVER

Bouwcombinatie Elfstedenhal V.O.F.

PROJECT TYPE

Elfstedenhal

BEDRIJF

Elfstedenhal, Leeuwarden

SOORT METING

Luchtdichtheid

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha