Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw Kompaan College te Zutphen

De school met een oppervlakte van 7.500 m² voor 800 leerlingen en ligt op de grens van het bestaande bedrijventerrein en een nieuwe woonwijk.

Bij het Kompaan College komt de nadruk te liggen op ‘praktijk realistisch’ leren; de leerlingen leren meer dan gebruikelijk bij bedrijven en instellingen in de omgeving van de school. Onderwijs vindt niet meer alleen plaats in traditionele lokalen, maar wordt georganiseerd rond een dynamische projectomgeving waar leerlingen en docenten samen in werken.
De bouwmethode voor de nieuwbouw bestaat uit mortelschroefpalen, systeemvloeren, prefab stabiliteitswanden, liftkern wanden, staal­constructie met gevelvulling van houtskeletbouw elementen die geleverd werden door onze eigen timmerfabriek. Het metselwerk bestaat uit verschillende uitkragingen.
Het mooie van het Kompaan College is dat alle facetten voor inrichting van een mbo-school aanwezig zijn wat het werk erg veelzijdig maakt. Er komen bijvoorbeeld ruimtes voor binask, kunst, drama, techniek en een muziekstudio.

Project Details

DATUM

27 juli 2023

SOORT METING

Luchtdichtheid en geluid

OPDRACHTGEVER

Jansman Bouw B.V.

PROJECT TYPE

Schoolgebouw

BEDRIJF
Stichting Achterhoek VO

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha