Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw OK-complex Wilhelmina Ziekenhuis te Assen

Zes nieuwe operatiekamers

In februari 2021 is BAM gestart met de realisatie van een nieuw OK-complex bestaande uit zes nieuwe operatiekamers en een compleet nieuw chirurgisch dagcentrum. De realisatie van het nieuwe OK-complex is er een met uitdagingen. Zo zijn bijvoorbeeld extra constructieve berekeningen en tekeningen gemaakt om een veilige bevestiging van de staalconstructie van de oudbouw aan de nieuwbouw te creëren. Tijdens het bouwproces gaat veel aandacht uit naar de patiënten en de medewerkers van het ziekenhuis, om de overlast tot een minimum te beperken.

De nieuwbouw van het OK-complex is een van de projecten die het WZA de komende 15 tot 20 jaar uitvoert zodat het gebouw blijft voldoen aan de geldende technische en functionele eisen. Zo kan het ziekenhuis de beste zorg blijven bieden aan zijn patiënten. In het tweede kwartaal van 2022 wordt het OK-complex opgeleverd. De oplevering van het chirurgisch dagcentrum, een centrum waar patiënten een dag blijven wegens een operatieve ingreep, staat half 2023 gepland.

Bron: BAM

Project Details

DATUM

30 juli 2022

SOORT METING

Luchtdichtheid en geluid

OPDRACHTGEVER

BAM Bouw en Techniek – Regio Noord

PROJECT TYPE

Ziekenhuis

BEDRIJF

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha