Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw OK- ruimten Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis te Dirksland

De nieuwe operatiekamers zijn heel overzichtelijk. Ze zijn ruimer en alle vloeren en wanden zijn vervangen. Door pendels aan het plafond, voor monitoren en het aansluiten van apparatuur, staat of ligt er bijna niets op de grond. Hierdoor is er meer bewegingsruimte. Bovendien kunnen de pendels in elke mogelijke positie worden gebracht voor beter zicht op het operatiegebied.

Er is gebruik gemaakt van de allernieuwste technologie. Zo zijn beelden bij kijkoperaties voortaan in 3D, hangt er één groot scherm waarop alle voor de operatie belangrijke informatie wordt getoond en met het patiëntveiligheidssysteem kan iedere stap in het operatieproces worden gecontroleerd. Een hypermodern luchtbehandelingssysteem blaast gefilterde lucht de OK in. En via een technisch bedienpaneel kan het operatieteam alles op de operatiekamer bedienen.

Bron: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Project Details

DATUM

07 oktober 2022

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Medexs B.V.

PROJECT TYPE

Woningen

BEDRIJF

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha