Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw Sportcentrum Europapark Groningen

BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam heeft in samenwerking met gebroeders Benus en Windgroep het project Nieuwbouw Sportcentrum Europapark Groningen in opdracht gekregen. De totale oppervlakte beslaat 5.500 m2. Het sportcomplex is energieneutraal en moet in september 2018 opengaan.

Sportcentrum Europapark
Samen met de gemeente Groningen is een modern en duurzaam sportcentrum naast de Euroborg gerealiseerd: het Sportcentrum Europapark. Vanaf het najaar 2018 hebben alle studenten van de Noorderpoort in de stad Groningen daar hun sportlessen. Maar ook medewerkers, sportverenigingen en recreatieve sporters kunnen gebruik gaan maken van het complex. Hiermee krijgt het sportcentrum ook een belangrijke regionale functie.

Het sportcentrum krijgt een sporthal, topsport-turnhal, gymlokaal, dojo voor vechtsporten en een danszaal. Verder krijgt het aanvullende faciliteiten voor onderwijs. Buiten worden sportfaciliteiten aangelegd voor tennis, beachvolleybal en fitness.

Project Details

DATUM

24 september 2018

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Bouwcombinatie Sportcentrum Europapark

PROJECT TYPE

Sportcomplex

BEDRIJF

Gemeente Groningen / Noorderpoort

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha