Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw Sportcomplex Den Burg (Texel)

De prachtige nieuwe sporthal heeft een sportvloer met een oppervlakte van maar liefst 28 bij 48 meter, met tribunecapaciteit voor minimaal 300 toeschouwers en deelbaar in drie gelijke zaaldelen. Naast de grote hal zijn er nog twee aparte sportzalen met elk een oppervlakte van 16 bij 28 meter en een horecavoorziening.

DUURZAAMHEID
Het nieuwe sportcomplex heeft maar liefst 1000 zonnepanelen van ieder 275 wattpiek op het dak. Alle installaties zijn elektrisch, het gebouw is compleet gasloos! Daarnaast heeft het gebouw een EPC (energieprestatiecoëfficiënt) waarde van 0.

De sporthal is een onderhoudsarm gebouw, mede dankzij het gebruik van luchtwarmtepompen. Warmte wordt daarmee uit de buitenlucht gehaald.

De installaties zijn op afstand bedienbaar door middel van een gebouwbeheersysteem. De monteur kan inbellen en vanaf een laptop de installaties aansturen. Ook de verlichting in de zaal is van afstand te bedienen en in te stellen. Monteurs hoeven daarvoor niet naar het eiland te komen, dit bespaard weer op de uitstoot van CO2.

Project Details

DATUM

06 september 2019

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Bouwgroep Dijkstra Draisma

PROJECT TYPE

Sportgebouw

BEDRIJF

gemeente Texel

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha