Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw The Accelerator te Utrecht

Het gebouw, ontworpen door cepezed. Het gebouw staat op een prominente plek langs de toegangsweg tot het Utrecht ScienePark, één van de top scienceparken van Nederland en wereldwijd leidend op het gebied van Life Sciences en Health.

Het ruim 20.000 m² tellende Accelerator-gebouw van 11 verdiepingen gaat belangrijk bijdragen aan verdere samenwerking en verbinding op het Utrecht ScienePark. Het gaat onder meer kantoor-, laboratorium en parkeerfuncties (92 parkeerplaatsen) bevatten, maar ook een auditorium voor 250 personen, ‘meet & greet’ faciliteiten en een reeks algemene voorzieningen als een vergadercentrum en uitgebreid restaurant in de transparante plint.

De duurzaamheid van de Acceleratoris  gericht op een BREEAM-NL Excellent certificering. Het ontwerp is onder meer erg flexibel en er is veel aandacht voor een aangename, gezonde werkomgeving. Die komt onder meer tot stand door een hoge mate van daglichttoetreding en veel groen in het atrium van het gebouw. Een ruim PV-panelendak voorziet het gebouw van elektrische energie en de verwarming en koeling wordt vanuit warmtepompen geleverd, waardoor een gasaansluiting overbodig is.

Project Details

DATUM

05 maart 2022

SOORT METING

Luchtdichtheid, thermografie en geluid

OPDRACHTGEVER

BAM Bouw en Techniek – Grote Projecten

PROJECT TYPE

Onderwijs- kantoorgebouw

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha