Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw Via Nova College te Vleuten

Het Via Nova College neemt in januari 2019 een nieuw schoolgebouw in gebruik. Op de Oesterzwam, tegenover het treinstation in Vleuten. In het nieuwe gebouw kunnen 800 vmbo-leerlingen onderwijs volgen.

Het Via Nova College is een openbare vmbo-school, met veel aandacht voor sport. Leerlingen kunnen hun opleiding combineren met topsport en sportklassen. Leerlingen kunnen theoretisch en praktijkgericht onderwijs volgen. Bijvoorbeeld op gebieden als zorg & welzijn en economie & ondernemen. In het nieuwe gebouw breidt de school dit uit met de richting Produceren, installeren en energie.

Het gebouw betreft een VMBO-school en bestaat uit vier bouwlagen met lesruimten (theorie en praktijk). Daarnaast zijn verschillende algemene ruimten in het gebouw gesitueerd, zoals kantoorruimten, bergingen, een pauzeruimte en een sportzaal.

Door ons meetbureau zijn in opdracht van Slokker Bouwgroep B.V. vestiging Eindhoven de kwaliteitsmetingen uitgevoerd, zoals: Luchtdichtheid, thermografie en geluid.

Project Details

DATUM

29 november 2018

SOORT METING

Luchtdichtheid – Thermografie – Geluid

OPDRACHTGEVER

Slokker Bouwgroep B.V. vestiging Eindhoven

PROJECT TYPE

Schoolgebouw

BEDRIJF

gemeente Utrecht

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha