Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwbouw Zorgplein te Brunssum

Voor het gebouw wordt een BREEAM certificaat vereist. Het gebouw is gerealiseerd door Aannemersbedrijf Jongen bv te Landgraaf.
Zie ook http://www.jongenbv.nl/utiliteitsbouw/projecten/projecten-in-uitvoering/item/35-zorgplein

In opdracht van Aveco de Bondt is voor fase één de luchtdichtheid en thermografie uitgevoerd. Het betreft de gebouwdelen A, B, C, D en Atrium met een vloeroppervlakte van ongeveer 9000 m2.

Het Zorgplein Brunssum omvat 9500 m² vloeroppervlakte, het wordt gerealiseerd in 2 fasen. Het eerste deel brengt eerste en tweedelijnspatiëntenzorg bijeen in een gebouw met een royale en centraal gelegen ontmoetingsruimte, het atrium. In fase twee worden 32 woningen gebouwd.

De disciplines die in de eerstelijnsgezondheidszorg zijn onder meer een apotheek, enkele huisartsenpraktijken, ergotherapie, fysiotherapie, verloskunde, een tandheelkundig centrum en logopedie. atrium Medisch Centrum is met poliklinische behandelingen en een afdeling diagnostiek de partner in de tweedelijnszorg. Verder is voorzien in een horecagelegenheid en zijn er diverse multifunctionele ruimtes voor o.a. workshops, cursussen, vergaderingen, informatieavonden en overige activiteiten. De hoofdingang van het Zorgplein Brunssum is gesitueerd aan de prins Hendriklaan. Hier is ook een bushalte en een standplaats voor taxi’s. De achterzijde van het zorgplein is gereserveerd voor een open parkeerdek. Het gebouw telt diverse lagen.

Gemeten: Gebouwdeel fase 1 is met een super resultaat afgerond!

Project Details

DATUM

18 maart 2016

SOORT METING

Luchtdichtheid en Thermografie

OPDRACHTGEVER

Aveco de Bondt

PROJECT TYPE

Zorgplein

BEDRIJF

Zorgplein Brunssum

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha