Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Nieuwe kliniek Equipe Zorgbedrijven te Eindhoven

Transformatie van het leegstaande kantoorpand naar een volwaardige kliniek met diverse operatiekamers.

Equipe Zorgbedrijven transformeert het leegstaande kantoor, ca. 3.050 m2, aan de Dr. Holtroplaan 3 te Eindhoven naar een volwaardige kliniek met diverse operatiekamers. In opdracht van BAM Techniek (Interflow) Thermodicht heeft de geclassificeerde ruimten getest op luchtdichtheid.

Transformatie van het leegstaande kantoor aan de Dr. Holtroplaan 3 te Eindhoven naar een volwaardige kliniek met diverse OK’s. Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken waartoe de Velthuis Kliniek, Helder Kliniek en Xpert Clinic behoren. Equipe is gevestigd door heel Nederland en het motto dat gehanteerd wordt is ‘Zorg kan altijd slimmer, beter en vriendelijker’. De functiewijziging van kantoor (ca. 3.050 m2) naar zelfstandig behandelcentrum vraagt om de nodige bouwkundige- en installatietechnische aanpassingen.

Project Details

DATUM

22 mei 2016

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

BAM Techniek (Interflow)

PROJECT TYPE

Operatiekamers

BEDRIJF

Equipe Zorgbedrijven, Eindhoven

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha