Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Transformatie kantoor naar 397 appartementen ‘Flierbosdreef’ te Amsterdam

In het 16.500 m² grote voormalige kantoorgebouw aan het Bijlmerplein 395 en de Flierbosdreef 2-12 zijn 397 zelfstandige woningen gerealiseerd. 80% hiervan is bestemd voor het sociale segment, 20% komt op de markt als middensegment huurwoningen. Om dit mogelijk te maken, kreeg het pand twee extra verdiepingen en werd de indeling aangepast. Daarnaast is  er een ruime lobby waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Ook zijn er centrale functies als een wasserette en een fietsenstalling voor circa 800 fietsen. Op de begane grond zijn plekken gerealiseerd voor aanvullende commerciële ruimtes. Op dit moment zijn er al enkele winkels, een OBA vestiging (Openbare Bibliotheek Amsterdam) en hotel Hostelle gevestigd in het pand.

Duurzaam woonplezier

Met de nodige energetische maatregelen is het gebouw weer helemaal klaar voor de toekomst en fijn om in te wonen. Door slimme flexibele oplossingen kan het gebouw ook in de toekomst aangepast worden aan de wensen van die tijd.

Bron: Plegt-Vos

Project Details

DATUM

05 november 2021

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Plegt-Vos West

PROJECT TYPE

Woningen

BEDRIJF

B-Right Urban Living en Doniger Urban Development

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha