Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

Transformatie kantoorpand Alliander te Duiven

Het kantoor van Alliander in Duiven is één van de acht genomineerden voor de Gulden Feniks, de prijs voor duurzame renovatie en transformatie. In Duiven werd een verzameling van vijf bestaande kleurloze jarentachtiggebouwen getransformeerd tot een energiepositief complex, waarbij maar liefst 80 procent van de materialen hergebruikt werd. Het project is uitgevoerd door een consortium van VolkerWessels Vastgoed en RAU Architecten. Het gebouwencomplex voorziet in eigen energiebehoefte en levert bovendien energie aan de omgeving.

Vóór de renovatie waren deze gebouwen geschikt voor 600 medewerkers. Na de transformatie herhuisvest Netwerkbedrijf Liander op innovatieve en duurzame wijze 1.550 medewerkers . Het is de eerste keer dat na een renovatie het hoogst mogelijke BREEAM Outstanding ontwerp duurzaamheidscertificaat is toegekend.

Een mooie uitdaging om bij te dragen aan de duurzaamheid van dit gebouw door onze metingen thermografie en luchtdichtheid.

Project Details

DATUM

24 april 2017

SOORT METING

Luchtdichtheid en Thermografie

OPDRACHTGEVER

VolkerWessels Vastgoed

PROJECT TYPE

Kantoorgebouw

BEDRIJF

Alliander Duiven

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha