Project omschrijving

Gratis offerte aanvragen!

VUMC; Imaging Center te Amsterdam

Het nieuwe Imaging Center bestaat uit zes bouwlagen en beslaat ongeveer 16.000 m2. In het gebouw zullen de vakgroepen Radiologie, Nucleaire Geneeskunde, BV Cyclotron en Lasercentrum van de VU samengevoegd worden. Het Imaging Center Amsterdam wordt een flexibel inzetbaar gebouw. Innovatie en hightech apparatuur op het gebied van imaging krijgen zo een prominente plek onder één dak.

In de kelder van het Imaging Center wordt BV Cyclotron met onder meer cyclotronbunkers, GMP-omgeving met hotcells, werkplaats en logistiek gerealiseerd. Op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping komen de klinische afdelingen van de vakgroepen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde met de beeldvormende apparatuur (onder andere MRI, CT, PET-CT, SPECT-CT, PET-MRI, bucky, echo, doorlichting en mammografie). Op de derde verdieping wordt de research laag van Nucleaire Geneeskunde gerealiseerd met onder meer hotlabs, GMP-omgeving en laboratoria. Op de verdieping komen de laboratoria van LaserLaB VU, werkplaats FMT en technische laag.

In opdracht van Interflow te Wieringerwerf voeren wij bij de Imaging Center luchtdichtheidsmetingen uit voor de geclassificeerde ruimten.

Project Details

DATUM

20 december 2018

SOORT METING

Luchtdichtheid

OPDRACHTGEVER

Interflow

PROJECT TYPE

Ziekenhuis

BEDRIJF

Amsterdam UMC

Projectfoto’s

STUUR THERMODICHT EEN BERICHT

Wij hebben veel kennis op gedaan in het uitvoeringswerk. Daarnaast zijn wij meegegroeid en “up to date” in de complexe bouwregelgevingen. Samenwerking staat bij ons bovenaan, hieruit ontstaat uiteindelijk meer kwaliteit.

  NAAM *

  BEDRIJF

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!

  captcha